Advertise here




Advertise here

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

No provisioned iPhone OS device is connected.

nandannandan Posts: 28Registered Users
edited June 2009 in Help Wanted
Hi friend i have developed a new iPhone application in which it is giving (No provisioned iPhone OS device is connected.)This error .but in my perivous application everthing is working fine and even that application is working good in client side also .now i m frustrated becouse i took the whole one day to solve this problem and i did not get the solution .if any one know this solution please let me know


thanks & Regards
Nandan Mehra
Post edited by nandan on
·

Replies

  • chbeerchbeer Posts: 229Registered Users
    edited January 2009
    You've chosen "Device ..." in the upper left drop-down in Xcode but you don't have an iPhone / iPod Touch connected. You need to connect an iPhone / iPod Touch with your developer profile installed or switch to "Simulator..."
    Learn vocabularies on iPhone? <a href="http://iphone.chbeer.de/iVocabulary" target="_blank">iVocabulary</a>!
    ·
  • SwampmasterSwampmaster Posts: 26Registered Users
    edited January 2009
    Just a few possible reasons it might not be working :

    check if in the organizer the phone has a green circle next to it (in window->organizer) and make sure u have correctly installed the profile with Apple's guidelines and also in your info.plist make sure the bundle identifier has your App ID in it.
    ·
  • ifonenewbieifonenewbie Posts: 10Registered Users
    edited February 2009
    Looking at the organizer, it says that there wasn't any provisioned phone connected even though my phone was connected. A Quick power OFF & ON did the trick for me.
    ·
  • bytor99999bytor99999 Posts: 611Registered Users
    edited February 2009
    Unfortunately, this is the wrong forum to post this question. This forum here is for jobs available or looking for.

    The development forum is where you want to ask this question.

    Actually it has been asked a few times before, so doing a search on that forum should give you plenty to read.

    Good Luck

    I had the same issue recently when I upgraded my iPhone to 2.2.1, because it requires also upgrading XCode.

    Mark
    Perfect World Programming LLC<br />
    <a href="http://www.perfectworldprogramming.com" target="_blank">http://www.perfectworldprogramming.com</a><br />
    <br />
    Please check out my apps.<br />
    <br />
    TubeOrganizer<br />
    <a href="http://www.spritzlerapps
    ·
  • insulinsul Posts: 4New Users
    edited June 2009
    chbeer wrote: »
    You've chosen "Device ..." in the upper left drop-down in Xcode but you don't have an iPhone / iPod Touch connected. You need to connect an iPhone / iPod Touch with your developer profile installed or switch to "Simulator..."

    My God! I restore my Ipod:mad:
    ·
Sign In or Register to comment.